Skip to main content
Skip to main content
Varukorg
Sök
Land

Våra produkter

Varje kvinna och varje bröstcancerdiagnos är unik. För att finnas till för kvinnor på vägen genom bröstcancer, erbjuder Amoena produktlösningar redan från början av behandlingen. Amoena har produkter inom postoperativ vård, bröstproteser samt underkläder, badkläder, sport-bh:ar och toppar för bröstopererade.

  • The Story Behind the O

    Vi skulle vilja ge större betydelse åt bokstaven O i Amoena.

     

    Ursprungligen ett latinskt adjektiv som beskriver skönhet.

     

    Det får en ny, inspirerande dimension i samband med bröstcancer.

    Läs mer
  • Natural beauty
    Naturen är en källa till styrka och skapar inre frid. Vår nya vår- och sommarkollektion 2024 återspeglar uppskattningen av naturen och det respektfulla bemötandet av sig själv. Modellerna är inspirerade av botaniska och blommiga inslag. Ljusa färger och dämpade naturliga toner avrundar kollektionen – alltid med fokus på perfekt passform och högsta kvalitet. Se vår nya kollektion
  • MIN BRÖSTPROTES ADAPT AIR
    Denna bröstprotes passar perfekt till din kropp eftersom den anpassar sig till ditt liv. Den är mjuk, lätt och återskapar din naturliga silhuett.  Se mer

Våra produkter

Mer från Amoena

Hitta en återförsäljare
Amoena har 16 dotterbolag över hela världen och är verksamma på 70 marknader. Om du vill köpa produkter från Amoena kan du hitta din lokala återförsäljare här.
Hitta återförsäljare
Välkommen till Amoenas blogg
Här kan du hitta informativa bloggartiklar och personliga berättelser oavsett fas du befinner dig i (diagnos, behandling, återhämtning och livet efter bröstcancer). Genom att välja din nuvarande fas hittar du innehåll som är intressant för dig just nu.
Besök vår blogg
Om Amoena
Är du intresserad av att veta mer om Amoena som företag? Här hittar du intressant kunskap om historia, teknik, utmärkelser med mera.
Läs mer om Amoena
Handla i butik Hitta Amoena återförsäljare

Instagram